Kasvattimyynti

Nimeen, sukupuoleen ja syntymäaikaan on mahdollista vaikuttaa. Myös tilausvarsoja Kaunovaaran hevosista voi kysellä sähköpostitse. Orit ottavat ulkopuolisia tammoja vastaan ellei sivuilla ole toisin mainittu. Tammoja voi myös kysyä ulkopuoliseen käyttöön, liisaus varsan ajaksi voi olla hyvinkin mahdollista.

Kasvattien MYYNTIehdot

- Kasvatti olisi suositeltavaa rekisteröidä VRL:n hevosrekisteriin.
- Kasvatusliitteeksi rekisteriin merkitään Kaunon ja kasvattajaksi KAUN6642.
- Kasvattia tarjotaan ensisijaisesti takaisin Kaunovaaraan, jos siitä ollaan luopumassa.

o. Tolvana / t. Kilkutti

02.10.2017
2 polvinen
Isä Pirunkorven Touhukas
Emä Vilikutti

Tämä varsa on itsepäinen, vähän sellainen juntti, jonka kanssa töiden tekemiseen vaaditaan omistajalta reilu annos huumoria. Mahdollisuus olla jonkin sortin kimo.

o. Sulava / t. Marianne

08.10.2017
2 polvinen, kantakirjakelp.
Isä Kaunon Sukkela
Emä Vähäpellon Marenki

Tässä on pieneen pakettiin käärittynä monipuolinen suomiputte. Tuskin tulee tylsää saa energisen pupun kanssa harrastaa.

o. Mortti / t. Pouta

16.07.2017
3 polvinen
Isä Kaunon Monsuuni
Emä Villahaan Pihla

Hellepäivänä syntynyt varsa on herkkähipiäinen tapaus. Jos olet haaveillut herkästä ratsusta, joka kestää pomminvarmasti kisaamisen kuin maastossa rymyämiset niin tässä se nyt olisi.

o. Teddy / t. Cha Cha Cha

20.08.2017
3 polvinen, kantakirjakelpoinen
Isä Villahaan Nalle
Emä Pirunkorven Tango

Ihastuttava liinakko liitokavio, jonka kanssa oikein odottaa pääsevänsä kilpakentille ja tuomareiden eteen. Karismaattinen varsa, joka rakastaa esiintymistä.

o. Tuumaaja / t. Walssi

varattu!

31.07.2017
4 polvinen, kantakirjakelp.
Isä Koistilan Tuuri
Emä Walhalla

Heinäkuun viimeisenä syntyi talliin ihana rautias varsa, joka vei sydämet mennessään heti synnyttyään. Voi hyvinkin jäädä pienhevoskokoiseksi. Tästä saa siis pienen ja näppärän puten itselleen!

o. Kaarle / t. Vimpula

varattu! sivut ok!

05.10.2017
5 polvinen
Isä Kaunon Kaarnikka
Emä Kadotettu Vamla

Lokakuinen pikkuvarsa, josta saa tulevaisuudessa kivan harrastekaverin, jalostusputen ja kisaratsun. Mahdollisuus jäädä pienhevoseksi.

o. Velimies / t. Kiehkurakielo

01.10.2017
5 polvinen
Isä Fiktion Vekuri
Emä Kaunon Hopeakuukielo

Hellyydenkipeä sydänkäpynen, sellainen tämä varsa on ollut alusta asti. Helppo käsitellä ja hoitaa. Tulevaisuuden kisatykki kouluradoille.

o. Harmina / t. Tammineito

13.01.2017
pitkäsukuinen, kantakirjakelp.
Isä Runon Harmiainen
Emä Kaunon Kaamoslikka

Jo tammikuussa syntynyt pitkäsukuinen, kantakirjakelpoinen kasvatti, jonka suvussa riittää pituutta varsinkin emän puolella. Sukututkimusta rakastavalle mainio ostos!

Vanhemmat kasvatit

Kaunon Pikkutakiainen

20.03.2016
3-polvinen
Isä Fiktion Vihma
Emä Villahaan Pihla

Kiva tamma hyvistä vanhemmista, emä tähtää syksyn aikana laatiksiin. Taku on kiltti tamma, jonka kanssa ei tarvitse pelätä. Se suoriutuu mallikkaasti ja on maastokaverina parhaimmillaan. Pikkutakiaiselle toivomme kotia, jossa pääsisi kisaamaan koulua.

Kaunon Hihkaus

21.03.2016
4-polvinen, kantakirjakelp.
Isä Fiktion Hohkaus
Emä Kiven Valma

Kantakirjakelpoinen ori palkituista vanhemmista. Molemmat vanhemmat kuopattu, joten ei paineita kisaamisen tai laatisten suhteen. Hihkaus kaipaa kotia, jossa se saisi kunnollista tapakasvatusta. Lehmänhermoja vaaditaan tämän orin kanssa tulevaisuudessa.

Kaunon Mielivalta
KTK-III, KV-I

08.02.2016
pitkäsukuinen
Isä Mieliteko
Emä Viehättävän Ulpu

Mielivalta on palkitusta suvusta, kantakirjapalkittu aikanaan ja googlettamalla orille löytyy varmasti sijoituksia lisää. Molemmat vanhemmat kuopattu, joten ei paineita kisaamisen tai laatisten suhteen.