Edelliset päivitykset

2018 Päivitykset

13.01.2018

Vuoden ensimmäiset kasvatit on nyt listattu myyntiin!

01.01.2018

Hyvää uutta vuotta 2018! Vuoden ensimmäiset kasvatit ovat tulossa myyntiin pian.

2017 Päivitykset

14.12.2017

jouluaKaunovaara toivottaa hyvää joulua kaikille harrastajille! Jouluisia kasvatteja myynnissä, nämä ovat vuoden viimeiset kaunovaaralaiset. Katsellaan ensi vuonna uusia kujeita! :)

23.11.2017

Kaunovaara ansaitsi A-luokan kasvattaja arvonimen! Kantakirjattiin neljä puttea, kaksi jopa ykköspalkinnoille. Onnea Hama ja Peikko!

04.11.2017

Tervetuloa talvi! Ollaan valmiita talven tuloon, joulun odotukseen ja kaikkeen loppuvuoden hässäkkään. Nyt ihan järjetön määrä kasvatteja myynnissä!

07.10.2017

Kaunovaaran kasvatteja on nyt 100! Myyntiin laitettiin 9 uutukaista kasvattia ja 3 vanhempaa kaunovaaralaista.

14.09.2017

Hohkaus ja Humelur palkittiin KRJ-I palkinnoilla. Aiemmin saatiin talliin 2 x KTK-II palkintoja sekä yksi KTK-III. Näyttelymenestystä on tullut Pörröpommille sekä parille muulle.

22.08.2017

Uusia hevosia, uusia kasvatteja myyntiin. Niin potkaistiin Kaunovaaran kolmas syksy käyntiin. Katsellaan päästäänkö 100 kasvattiin vielä syyskuun aikana!

22.07.2017

Onnea Elvis & Hani SLA-I palkinnoista! Talliin muutti Ketolan Pörröpommi, ihastuttava musta ori.

04.07.2017

Ulkoasumuutoksia ja sivujen päivittelyä. Kaksi uutta KTK-II palkintoa talliin, onnea Hurmaus ja Suikuri!

30.05.2017

Pieniä päivityksiä, lisätty kasvattilistaan uusia ihania kasvatteja.

11.05.2017

Isompia muutoksia ulkoasuun! Samalla sanoimme haikeita hyvästejä hienoille tammoille. Kasvateille avoimeen kevätmaastoon otetaan edelleen osallistujia!

09.05.2017

Tallin ulkoasu muuttuu pikkuisen kerrallaan kesäisempään suuntaan. Kasvateille avoimeen kevätmaastoon otetaan edelleen osallistujia!

28.04.2017

Saatiin taas kaksi KTK-II palkintoa plus 1 KTK-III kotiin tilaisuudesta. Tallissa orijoukko harventui kun kolme hienoa vanhusta lähtivät ansaitusti taivaslaitumille.

20.04.2017

Uusia yhdistelmiä lisätty kasvattimyyntiin sekä lisätty sivuille uusia ihania hevosia.

06.03.2017

Tallissa on nyt 3 KTK-II palkittua hevosta lisää ja yhdelle saatiin kolmospalkinto.

 

26.02.2017

Sivut saivat tekstejä myöten muutoksia.

16.01.2017

a
Tammikuun kasvattimyynti on käynnissä. Kolme varsaa etsii vielä uutta kotia, tarjouksia voi laittaa sähköpostilla tai Keskustan myyntitopikkiin.

03.01.2017

Vuosi vaihtui ja talliin tulla kopsutteli neljä uutta hevosta. Paljon paremmin ei vuosi olisi voinut alkaa. Walhalla, Tuulenpesän Unisieppari, Oldfinion Aamunkajo sekä 1.1. syntyi vuoden ensimmäinen kasvatti Kaunon Hopeakuukielo. Näiden uusien ja tallissa jo asustelevien kanssa vuotta aloitellaan pienillä uudistuksilla. Ulkoasu saa pikkuhiljaa uusia juttuja, yritetään tehdä nämä muutokset huomaamattomasti.

2016 Päivitykset

08.12.2016

Pirunkorven Lounatuuli siirtyi tänään ajasta ikuisuuteen. Tamma oli Kaunovaaran ensimmäisiä asukkaita ja erityisen rakas hevosystävä. Onneksi Tuulista jäi meille paljon hyviä muistoja. Vanhaa ystävää on nyt helppoa muistella hymyillen.

Kaunovaara toivottaa hyvää ja rauhallista joulua kaikille! Kiitos onnistuneesta vuodesta kaikille kanssaharrastajille!

08.12.2016

Kaunovaaran joulukuiset suunnitelmat muuttuivat ja päätettiin järjestää 18.12. Hankilaukat. Hitsit, että jännittää! Toivottavasti saamme ryhmät täyteen. Onni on isot pellot ja mahdollisuus järjestää jotain näinkin hauskaa.

Tammikuun kasvattimyyntiä suunnitellaan, luvassa on todella ihania varsoja kivoista yhdistelmistä. Vuosi 2016 on ollut varsarikasta aikaa vaikka välillä tuntuikin todella hiljaiselta menolta. Kasvatteja on silti kertynyt 46 kpl tälle vuodelle! En olisi uskonut tätä määrää ellen olisi sitä juuri tarkistanut listasta. Upea vuosi, kiitos kaikille kasvattien ostajille ja tilausvarsojen tilaajille!

02.12.2016

Joulukuu alkoi ja samalla hullun kasvattajan mieleen tuli suunnitella vuoden viimeisiä varsoja. Omaan talliin syntyi 01.12. Kaunon Terminaattori, ihana pikkuinen rautias, jonka kujeilta ei varmasti tulla välttymään. Kaunovaaran joulua on suunniteltua, rekiretki talliporukalla on tiedossa, jos sää sallii. Joulutapahtumaa tuskin tulee tänäkään vuonna sen suuremmin, mutta pyritään touhuamaan omien hevosten parissa niin paljon kuin aikaa löytyy.

01.11.2016

Kaunovaara lahjoitti 5€ Roosa nauha-keräykseen. Lokakuun aikana myydyistä neljästä kasvatista lahjoitettiin 1€ per kasvatti ja lisättiin vielä tallin puolesta euron verran hyvää tarkoitukseen. Kaunovaara kiittää jokaista kasvatin ostajaa sekä Katja H.lle suuri kiitos keräyksen järjestämisestä!

24.10.2016

Ehkä kerran kuussa riittää etusivun päivittämiseen? Rajattoman Frakkipakko palkittiin Championilla ja odotellaan taas kerran kantakirjaustilaisuuksien tuloksia. Olikohan muita palkittuja? Hmm.. Kaunon Malla sai KRJ-I palkinnon ja Kuuralehdon Raiku KRJ-II. Kaunon Villivanukas etsii kotia ja kuun vaihteessa tehdään Roosa nauha-lahjoitus myydyistä kasvateista.

21.09.2016

Hiljaista on pitänyt tämän syksyn. Vaihdettiin ulkoasuun muutama pikkujuttu, jotta saatiin ilmettä taas pikkuisen muutettua. :) Syysvarsat on myynnissä, niistä voi tehdä tarjouksia Keskustan topikissa tai sähköpostilla.

20.08.2016

Talliin syntyi tällä viikolla ihastuttava Kaunon Katajanmarja ja Nuppulanharjun Tilalta meille kotiutui heinäkuussa syntynyt ori Nupun Rovasti. Kaunon kasvatteja on lähdössä taas maailmalle pieni erä ja syksyn varsoja suunnitellaan kunhan ehditään ensin saada vanhempien kisasuorituksia sivuille. Hiljaa hyvää tulee.

04.08.2016

Kesä alkaa olla lopuillaan ja palaillaan takaisin aktiivisempaan tahtiin. Raiku sai YLA1 palkinnon, Frank haali mukaansa YLA3 ja SLA-III palkinnot hetki sitten. Muutama ori on kantakirjattu ja jotain uusia hevosia on kotiutunut. Superkuu lähti vihdoin uuteen kotiin ja saa nyt viettää arvoistaan hevosen elämää. Katsellaan mitä syksy tuo tullessaan, ainakin muutaman varsan ja ehkä jotain muutakin uutta..

15-06-2016

Talliin on syntynyt taas huippuja varsoja. Kotiin jäivät Kaunon Kultapiisku sekä Kaunon Villivadelma, molemmat ihania tammoja, joista saadaan varmasti jalostusmateriaalia tulevaisuuteen. Muutoin meillä on vietetty ihan perusarkea, kisailtu ja yritetty saada kasvatteja maailmalle. Pari meiltä lähti taas sellaisiin koteihin, joissa on meidän kasvatteja jo ennestään. Ihan mahtavaa löytää tuollaisia koteja varsoille kun niihin törmäillään sitten varsa-arvosteluissa ja muissa tilaisuuksissa. Kaunovaaran kasvatteja näkyy kiitettävästi milloin missäkin kissanristiäisissä mukana. Mahtavia omistajia näillä. <3 Kesäkuun kantakirjauksissa odotellaan taas kolmen hevosen mahdollisia palkintoja, saas nähdä miten käy.

31.05.2016

Kesäkuun varsat listattiin myyntiin ja talliin on kotiutunut pari hienoa tammaa lisää. Rautiaankimo Vilikutti, rautias Haavelaakson Tuike sekä toinen rautias Tiilikan Surupuku. Kauniita ja ihania tammoja kaikki. Toivottavasti saadaan niistä upeita kasvatteja maailmalle!s

09.05.2016

Tytti toi kotiin YLA1 palkinnon ollen myös arvostelun parhaissa jaetulla neljännellä sijalla. Tallissa ollaan siis juhlittu taas! :) Muuta aihetta juhlaan ei juuri ole ollut, tasaisesti yritetään saada palkkatekstejä kirjoiteltua aina kun aikaa on (eli ihan liian harvoin..) ja myös saada omille luonteet sivuille joskus.

18.04.2016

Kärsimättömänä odotellaan Tytin YLA-tuomiota, Hamanaattorin kantakirjausta ja varsojen arvosteluita. Kevät koostuu siis tällä hetkellä suurelta osin hevosten kanssa ympäriinsä hyppimisestä. Toukokuun aikana yritetään taas pohtia jalostussuunnitelmia. Nyt on kivasti saatu oreille tammoja ja muutamalle tammalle oreja. On tulossa niin tilausvarsoja kuin menossa meidän tammoja lainaan. Mukavaa piristystä!

06.04.2016

Ulkoasu päivitelty hieman raikkaampaan. Samalla listattu hieman menestyneitä kasvatteja toiminta-sivulle. Tulevien viikkojen aikana tallin sivut saattavat päivittyä harvempaan tahtiin, palkkatekstejä on jonossa paljon ja keväiset kiireet vievät paljon pois koneen äärestä. :) Hyvää kevättä kaikille!

03.04.2016

Peruspäivittelyä. Kasvattilistaa tarkistellessa tulin siihen tulokseen, että tarvitaan listaa kasvattien saavutuksista. Ylpeänä on saanut viimeaikoina seurata kasvattien edesottamuksia. :)

24.03.2016

Tänään tallissa juhlitaan Tytin KRJ-I palkintoa ja Pihlan kakkosta! Pihlan ykkönen jäi 0,4 pisteen päähän, joten seuraavalla kerralla haetaan sitten tällekin tammalle se ykkönen. ;) Ensimmäinen oma kasvatti on nyt tuonut talliin ykköspalkintoja, joten pääsiäisen viettoon ryhdytään iloisin mielin! <3

22.03.2016

Maaliskuiset varsat saatiin vaihtokauppojen kautta uusiin koteihin ja meille kotiutui samalla 4 uutta hevosta. Katsellaan mitä näiden kanssa tehdään, nyt kisattavaa ja tekemistä muutenkin riittää pitkäksi aikaa. Voin suositella vaihtokauppojen tekemistä!

Kaunon Tyttörukka toi kotiin SLA-I palkinnon! Voiko paljon ylpeämpi ensimmäisestä kasvatistaan olla. :D KRJ-laatiksen tuloksia odotellaan vielä, seuraavaksi lähdetään kokeilemaan onnea yleislaatikseen.

15.03.2016

Maaliskuun kasvattilaumastauuteen kotiin on menossa vasta yksi varsa. Pienoinen pettymys, mutta toisaalta ei ihme kun suvut on pidempiä eivätkä tällä hetkellä mene oikein kaupaksi.
Ei auta itku markkinoilla. Meille kotiutui ensimmäinen 1-polvinen ori, Tiilikan Hamanaattori sekä ihastuttava 2-polvinen vanhasukuinen tamma T.R. Kumina. Katsellaan miten näiden lyhytsukuisten kanssa sitten jaksaa touhuta. :)

07.03.2016

Hyvää maanantaita ja uutta viikkoa! Maalisvarsojen myyntisivu julkaistu. Viisi kasvattia olisi taas tarkoitus myydä maailmalle. Oreja on tällä kertaa taas lainattu enemmän muualta, jotta saatiin kivoja yhdistelmiä meidän tammoille.

03.03.2016

Hevosille lisäilty sijoituksia sivuille. Mukavasti ollaan saatu nuorisolle 20 sijoitusta täyttymään. Maaliskuun alku taitaa mennä rauhallisissa merkeissä kisaten ja kasvattisuunnitelmia laatiessa.

24.02.2016

Helmivarsat myytiin uusiin koteihin, yhden sivuja vielä odotellaan ja sitten ollaan saateltu kaikki varsat maailmalle. Tallin ulkoasu sai tänään hieman päivitystä, näillä muutoksilla mennään taas jonkin aikaa kunnes katsellaan keväämmällä vähän piristystä.

Edellisessä kantakirjatilaisuudessa Harmi toi kotiin upean kakkospalkinnon ja Ulpu kiiltävän kolmosen. Seuraavaan onkin ilmoitettuna kolme kasvattia.

18.02.2016

Helmivarsoissa on vielä yksi varsa myynnissä. Näille on onneksi löytynyt tosi kivoja koteja. Kun tämä saadaan vielä uuteen kotiin voidaan miettiä ehkä maaliskuun lopulle uusia varsoja. Ehkä..

Hevosten kanssa on mennyt nyt mukavasti, ollaan kisailtu ahkerasti (sijoituksia olisi iso kasa päivittämättä) ja yritetään saada tekstejä kuntoon laatiksia varten. Tyttiä olin laittamassa KRJ:n laatikseen, mutta ei mahduttu tilaisuuteen. Harmi. Mutta saadaan ainakin tekstit kuntoon ja Likan sijoitukset sivuille ennen uutta yritystä.

01.02.2016

Helmivarsat myynnissä! Toivotaan, että nämäkin pääsevät kivoihin koteihin. Varsojen vanhempien kanssa pitää vielä tehdä paljon ennen kuin ne ovat laatisvalmiita. Katsellaan miten kevään aikana ehditään edetä.

26.01.2016

Kaunovaarassa ollaan keskitytty viimeaikoina puunaamaan ja kisaamaan hevosia, valmistautuen kevään laatuarvosteluihin. Oreja tarjotaan edelleen jalostuskäyttöön. Tallin omista kasvateista viimeisin, Kaunon Huurre jäi meille kotiin.

19.01.2016

Talliin muutti uusi asukki Runon Harmiainen, ihastuttava pitkäsukuinen ori.

Kaunon Nokkostähti palkittiin KTK-II palkinnolla. Edetään pikkuhiljaa näiden omien kasvattien kanssa ja kevään aikana tähtäillään laatuarvosteluihin useamman hevosen voimin.

11.01.2016

Tallissa on tehty pieniä päivityksiä hevosten tekstien osalta.Vielä olisi monta luonnetta kirjoittamatta, mutta pikkuhiljaa tässä edetään. Tytti ja Raiku palkittiin VIR MVA Ch- arvonimillä vihdoinkin.

02.01.2016

Kaunovaarassa vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä. Vili toi kotiin kaksi kakkospalkintoa, SLA-II ja YLA2. Ollaan todella ylpeitä tallin ensimmäisen orin palkinnoista. Alkuvuoden aikana tähtäämme parin hevosen voimin laatuarvosteluihin ja yritämme saada nuorison kisaurat vauhtiin. Tällä hetkellä Kaunovaaran orit ovat tarjolla jalostukseen ja ne on listattu sekä ht.nettiin että virtuaalifoorumille.

2015 Päivitykset

22.12.2015

Talliin saapui kaksi uutta hevosta, Mörkövaaran Karkuri ja Vuornan Villivanilja. Molemmat suloiset ruunikot olivat maailman parhaita joululahjoja Kaunovaaraan. Juuri sellaista piristävää nuorten hevosten energiaa tässä kaivattiin kaiken synkkyyden keskelle

14.12.2015

Ulkoasun päivittäminen talvisempaan on edelleen hieman vaiheessa, mutta suurimmat muutokset on nyt tehty. Odotellaan jo Kaunovaarassa innolla joulua, pientä hengähdyshetkeä tähän arkeen. Toivottavasti saadaan lunta ja valoa aatoksi.

06.12.2015

Pientä ulkoasun päivittelyä. Marraskuun varsat on vihdoin kaikki myyty ja seuraavat kasvatti tullaan suunnittelemaan aikaisintaan helmikuulle.

28.11.2015

Kaunon Venla on yhä myynnissä ja etsii mukavaa, pysyvää kotia. Kuvat saa tammalle mukaan.

20.11.2015

Kaksi kasvattia etsii edelleen uusia koteja, lisätietoja täällä.

Rajattoman Frakkipakon kantakirjapisteitä tarkistettiin ja ori saikin II-palkinnon! En osannut tätä edes odottaa, oli todella iloinen yllätys siis.

15.11.2015

Kaksi kasvattia olisi myynnissä, mutta taitavat nyt väliaikaisesti jäädä Kaunovaaraan kasvamaan, jos saataisi kodit molemmille vaikka ennen joulua..

Vaniman Haamumieli ja Rajattoman Frakkipakko kantakirjattiin molemmat kolmospalkinnoin. Kummatkin jäivät yhden pisteen päähän kakkospalkinnosta, mutta ei jäädä suremaan sitä. Hienoa, että vanha ukkokin on nyt kantakirjassa.

5.11.2015

Marraskuun kasvateista yksi on vielä myynnissä. Toivottavasti tämä pahnan pohjimmainen saisi kodin pian.

Kuuralehdon Raiku sai VSN National Champion arvonimen ja voi että ollaan ylpeitä meidän hienosta orista.

26.10.2015

Päivittelin nuorisolle varsa-arviointien palkintoja. Marrasvarsoista myytävänä olisi vielä kaksi kasvattia. Onneksi talliin vielä mahtuu, jos eivät mene kaupaksi. Toki olisi kivaa saada kasvatteja maailmalle kun niitä aiemmin toivottiin myyntiin.

20.10.2015

Marrasvarsat on nyt julkaistu ja varattavissa! Lisää asiasta täällä.
VSR:n varsa-arvioinnin tulokset tulivat, joten päivittelen niitä pian hevosten sivuille.

19.10.2015

Pientä päivittelyä. Nuorisolle lisäilin varsa-arvioinnin tuloksia. Saa nähdä millaisia tuloksia tulee VSR:n varsa-arvioinneista.. Kaunovaaran omat kasvatit on nyt alkaneet kierrellä näitä tilaisuuksia, jännittävää.

17.10.2015

Kisojen tulokset on arvottu ja laitettu tulosjonoon. Lisäsin samalla linkkilistalle pari linkkiä lisää. Talliin saapui ihastuttava uusi tamma, Viehättävän Ulpu. Pitäisi käydä hevosten sijoituksia läpi, jotta saadaan seuraava porukka kisaamaan. Aika menee kamalan nopeasti ja nuoriso alkaa olla kisavalmista porukkaa..

16.10.2015

Kaunovaaran ensimmäinen tilausvarsa on lähdössä maailmalle! Samalla tuleva varsa on ensimmäinen meidän kasvatin jälkeläinen. Toisen polven kaunovaaralainen siis tuloillaan! Myytävien kasvattien suunnittelu on kovaa vauhtia menossa ja marraslapsia olisi tarkoitus saada tallista uusiin koteihin.

15.10.2015

Kaunovaaran uusin kasvatti Kaunon Nokkostähti sai sivut ja samalla luonnostelin tulevia KRJ:n kisakutsuja. Pistetään kisat hakuun heti kun ehditään.

12.10.2015

Kantakirjatilaisuuksista talliin kotiutui kolme KTK-II palkintoa ja yksi KTK-III. Tallin ensimmäinen kasvatti Kaunon Tyttörukka toi kotiin upean kakkospalkinnon! Tallin neljättä kasvattia odotetaan syntyväksi huomenna.